Pris

Pris t.o.m. 11. september:              kr. 280,-
Pris f.o.m. 12. september:             kr. 300,-

Bemærk! Der trykkes fornavn på startnummeret for alle deltagere der tilmelder sig senest torsdag den 28. august 2014.


 Online tilmelding
Tilmeld dig Powerade Copenhagen Half Marathon online her >

Online tilmeldinger kan foretages frem til og med fredag den 12. september 2014 kl. 12.00.


Øvrige tilmeldingsmuligheder
 • Tilmelding i Marathon Sports butikker i København cirka en måned før løbet.
  Gå til Marathon Sports hjemmeside
 • På Powerade Copenhagen Half Marathon Expoen. Tilmelding sker i informationen inden for expoens åbningstider (bemærk at expoen også er åben søndag fra kl. 9.00). Der accepteres kreditkort og kontant betaling.
  Find info om Half Marathon Expoen her

Betingelser
 • Refundering af deltagergebyr
  Deltagergebyret kan ikke refunderes. Det er således ikke muligt at få pengene retur hvis du på grund af sygdom, skade eller andre årsager bliver forhindret i at stille op.
 • Ændringer vedr. startnummer
  Dit startnummer til Powerade Copenhagen Marathon er personligt og kan ikke benyttes af andre end den person der er registreret på startnummeret.  Hvis en løber deltager med en anden persons startnummer og derved forårsager afgørende ukorrekte resultater, forbeholder Sparta sig ret til at korrigere dette. Det understreges at dette kan føre til diskvalifikation. Der kan foretages navneændring mod et gebyr på kr. 50,-. For navneændring skriv til sparta@sparta.dk eller henvend dig i Informationen på Powerade Copenhagen Half Marathon Expoen den 12.-14. september. Bemærk at såfremt navneændringen er foretaget efter den 28. august 2014, kan navnet der trykkes på forsiden af startnummeret, ikke længere ændres.